Algemene voorwaarden

Annuleren en retourneren

Ruilen en retourneren is geen probleem, met uitzondering van verzorgingsproducten, die kunnen niet worden geretourneerd. Voorwaarde is dat het artikel niet gebruikt, beschadigd is en/ of getracht is te herstellen en met de originele labels en verpakking binnen 60 dagen retour wordt gestuurd.

Alle geretourneerde artikelen moeten in gloednieuwe conditie verkeren, ongebruikt en met alle originele tickets en verpakking. Verzoeken om producten te retourneren vanwege kwaliteitsgebreken

Als we u het verkeerde artikel hebben verstuurd:U heeft de mogelijkheid om 1) het artikel in te ruilen voor het juiste artikel , of 2) het in te wisselen voor een volledige terugbetaling. Klanten dienen eerst met de Klantenservice te bevestigen dat zij in aanmerking komen voor een retournering of inwisseling voordat ze de artikelen terugsturen.

Als we een artikel hebben verstuurd in de verkeerde kleur:

Als we u een defect artikel hebben verstuurd: U komt in aanmerking voor een terugbetaling of inwisseling afhankelijk van de productcategorie.

Als u niet tevreden bent met uw aankoop: U kunt in aanmerking komen voor een terugbetaling of inwisseling afhankelijk van de situatie en het producttype.

het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij u om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren.

u kunt een artikel retour sturen binnen 60 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling

Mocht je onverhoopt toch van je bestelling willen afzien, neem dan contact op met onze klantenservice.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen

Terug
Copyright © 2024 www.battery-plus.nl. Powered by Zen Cart
Uw ipadres is: 44.192.94.177 RSS New Products Feed
wastrong template
Product Tags: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9 WishList