Verzenden & retouren

Betaling en verzending

Alle accu's worden verzonden met aangetekende (registered) luchtpost de dag na betaling, op voorwaarde dat alle adresgegevens en naamgegevens van de ontvanger bekend zijn. Na de verzending ontvangt u het nummer van het pakje met instructies over hoe u het op het internet kunt volgen.

Verzending naar alle EU-landen, dus ook Belgiƫ en Nederland

Levertijd: Belgiƫ en Nederland: 5-10 dagen, andere EU-landen: tot 15 dagen.

Betaling: Wij accepteren Visa/MasterCard via het SSL-formulier. DalPay Retail is een geautoriseerde retailer van Gentwer Trading Inc. (www.battery-plus.nl). dalpay.is laptop parts zal op uw creditcardafschrift verschijnen.

Leveringsgarantie voor de goederen: Alle pakjes worden verzonden per aangetekende post. U kunt ze volgen via het internet. Het verlies van dergelijke zendingen is zo goed als onbestaand. Betaling met Visa/MasterCard of met PayPal geeft de klant het recht om zijn betaling te herroepen indien hij de goederen niet heeft ontvangen of indien de kwaliteit niet voldoet.

Het is in ons belang dat de klant meteen goederen van goede kwaliteit ontvangt, u dient zich dus geen zorgen te maken.

Garantie op de goederen: Wij verkopen enkel originele en niet-originele Grade A (hoogste kwaliteit) accu's. Voor verzending wordt elke accu getest op speciale apparatuur op laden/ontladen, zodat het percentage fabrieksfouten tot het absolute minimum wordt herleid. Als de accu niet meer oplaadt, kunt u hem door een nieuwe laten vervangen.
De garantieperiode bedraagt 12 maanden.

Privacybeleid: Dit Privacybeleid beschrijft hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken. Wij nemen uw privacy ernstig en ondernemen alle maatregelen om deze te beschermen. Alle persoonlijke gegevens die wij van u ontvangen, worden uitsluitend gebruikt om uw bestelling uit te voeren. Wij verkopen of verspreiden geen informatie over onze klanten.

Regels voor de teruggave van goederen: Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u de goederen retourneren of vervangen door andere. U kunt de goederen retourneren/vervangen binnen 30 dagen na de datum van aankoop. U dient de goederen in hun oorspronkelijke vorm, volledig en in de originele verpakking te retourneren. info@battery-plus.nl

Terug
Copyright © 2024 www.battery-plus.nl. Powered by Zen Cart
Uw ipadres is: 3.238.112.198 RSS New Products Feed
wastrong template
Product Tags: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9 WishList